Albert Pérez renuncia a encapçalar el PDECat a Manlleu per les municipals

El desacord prové a l'hora de formar la llista

Albert Pérez
Albert Pérez | Demòcrates de Catalunya
18 de març del 2019
Actualitzat a les 17:50h
Albert Pérez ha renunciat a encapçalar la llista de Junts per Catalunya (JXCat) a Manlleu per a les eleccions municipals. El candidat va comunicar la renúncia el passat 14 de març a l'executiva local del PDECat. El partit es presenta a les municipals sota les sigles JxCat.

En declaracions a Osona.com, la presidenta Isabel Casadevall, explica que en una de les reunions es van encallar a l'hora de consensuar una llista de la formació. "L'Albert té un perfil perfecte per la llista que desitjàvem transversal, però no vàrem arribar a consensuar una llista", apunta.

Per la seva banda, des de l'executiva comarcal, Ignasi Puig, apunta que tot i la renúncia oficial, hi pot haver "una segona oportunitat". Puig remarca que pot ser una "decisió revocable". En aquest sentit, Isabel Casadevall apunta que "se'n pot parlar", però recorda que Pérez "ha renunciat oficialment".

El PDECat de Manlleu, segueix treballant-hi

"Davant d'això, l'executiva ens hem de recompondre i tornar a treballar i trobar les persones que vulguin encapçalar la llista", diu la presidenta, remarcant que, després dels bons resultats del 2015, "hem estat treballant molt durant 4 anys i hem de seguir endavant". De fet, aquest dilluns l'executiva ja es torna a reunir. Casadevall remarca que ja tenen alguns perfils per ser candidats i ara han de mirar d'arreglar-ho des de l'executiva de Manlleu.

Pérez va ser ratificat com a número 1 fa aproximadament un mes. Encara no havia fet cap declaració pública. El que havia d'encapçalar la llista és assessor laboral i està vinculat a l'AMPA de l'Escola de Música i a l'escola Pompeu Fabra. També havia estat directiu de l'AEC Manlleu.
Arxivat a