Homenatge a una trentena de jubilats i veterans del CHV

L'acte de reconeixement ha arribat a la seva setena edició

Representants i homenatjats aquest divendres a l'Hospital de Vic
Representants i homenatjats aquest divendres a l'Hospital de Vic | CHV
Redacció
18 de març del 2019
El Consorci Hospitalari de Vic (CHV) va retre homenatge a 31 professionals jubilats i veterans aquest divendres passat. Una representació de l'equip directiu va entregar un obsequi als 15 professionals de l'entitat que es van jubilar l'any passat, i un diploma en agraïment a la seva contribució a uns altres 16 professionals que han complert 25 anys de vinculació amb la institució.

Tal com explica el CHV en una nota, la directora de Recursos Humans, Sara Manjón, va agrair als jubilats "l'empenta, el compromís i la dedicació" i els va recordar que, com a referents que són, deixaran "una empremta que perdurarà per sempre en l'organització". Adreçant-se als treballadors que compleixen 25 anys a l'empresa, va afegir que "el CHV té molts reptes per endavant" i que els professionals són "l'element imprescindible per fer-los possible".

L’encarregada de pronunciar el discurs en representació del personal recent jubilat va ser Antònia Pujol, una persona polifacètica que amb 34 anys a l’empresa ha passat per departaments tan diversos com cuina, compres i magatzem: “De tots aquests anys, he après moltes lliçons però em quedo sobretot amb les persones, els companys, les emocions i l’entusiasme”.

Enguany, l'acte d'Homenatge a la Trajectòria Professional celebrava la seva setena edició. Al llarg d'aquests anys, s'ha reconegut a 136 persones jubilades i a 493 que han treballat durant més de 25 anys al Consorci Hospitalari de Vic. L'acte va tenir lloc a la Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic.

Arxivat a