El Voltregà femení guanya la sisena Copa d'Europa

L'equip osonenc venç el Palau de Plegamans per 2 a 1

Les jugadores del CP Voltregà amb la sisena Copa d'Europa.
Les jugadores del CP Voltregà amb la sisena Copa d'Europa. | Marzia Cattini
18 de març del 2019
Actualitzat a les 9:00h
Les jugadores del Club Patí Voltregà han tornat a guanyar la Copa d'Europa. Aquesta és la sisena vegada i és l'equip amb més copes de la història. Les del Voltregà s'han proclamat campiones després de vèncer el Palau de Plegamans a la pròrroga amb un resultat de 2 a 1.

El partit va ser molt disputat. El Voltregà arribava a la primera part amb un gol de "Motxa" Barceló al principi del partit. L'equip osonenc va aguantar el marcador fins a la segona part, quan les de Palau de Plegamans els van marcar un punt. A la pròrroga, Maria Anglada va desencallar el matx amb un gol que va donar el sisè títol a les del Voltregà.

El partit es va disputar a Manlleu, equip del qual va caure en una tanda de penals contra el Palau de Plegamans a les semifinals.