Tornen els diners als participants del «City Escape Room» a Vic per no complir les expectatives

Un centenar de persones van jugar al joc "Codi 060" per descobrir l'assassí

Una escena del «City Escape Room»
Una escena del «City Escape Room» | Twitter vic_turisme
Redacció
18 de març del 2019
El primer City Escape Room de Catalunya ha punxat. Per això, l'Ajuntament de Vic ha decidit tornar els diners al més d'un centenar de participants, ja que l'empresa organitzadora "no ha complert les expectatives". "Es retornaran íntegrament els diners als participants, i no es pagarà l'empresa que l'ha organitzat", piulen des de Fires i Mercats.
Era una novetat a la ciutat i en el món dels escapes room, però el resultat no ha estat el desitjat, ni per l'Ajuntament de Vic ni per l'empresa organitzadora, City Play Team. Tot i la frustració dels participants, des de l'Ajuntament remarca que s'han recollit les queixes i els aspectes a millorar proposats pels participants. Per tant, no es descarta que hi hagi una segona edició.

La resolució de l'enigma "Codi 060" durava dos dies i els participants havien de fer nit en un dels hotels de Vic per descobrir qui havia assassinat el titular de Sanitat de la República. A través del joc, i amb l'objectiu també de ser un reclam turístic per la ciutat, els participants –de la Garrotxa, Tarragona, Girona, Lleida, Maresme, Barcelona i Vic- van conèixer els punts més emblemàtics de la ciutat.
 

L’escena del crim que s’ha instal·lat a la plaça Major de Vic durant el «City Escape Room» Foto: ACN

Arxivat a