Citat a declarar el jove detingut pel tall a la C-25 durant la vaga del 21-F

S'ha convocat una concentració de suport el dimecres al migdia als jutjats de Vic

Tall de la la C-17 i C-25 a Gurb
Tall de la la C-17 i C-25 a Gurb | Adrià Costa
Redacció
15 de març del 2019
Actualitzat a les 15:41h
El jove detingut pel tall a la C-25 durant la vaga del 21 de febrer està citat a declarar aquest dimecres vinent, 20 de març. A la convocatòria dels CDR hi van assistir centenars de persones i va acabar amb càrregues policials dels Mossos d'Esquadra. Els agents, a més d'identificar diversos manifestants, van detenir el veí de Calldetenes, Roger Aguayo.

Aguayo va estar detingut durant gairebé tot el dia. Desenes de persones es van concentrar a la comissaria de Vic, a més dels jutjats de Vic. Tot i que la jutgessa inicialment li va denegar l'habeas corpus (la institució jurídica que vol evitar els arrests i detencions arbitràries), finalment se'l va alliberar al voltant de les 8 del vespre. Hi havia centenars de persones a fora la comissaria.

Concentració de suport

Arran de la citació, s'ha convocat una concentració de suport aquest dimecres a la una del migdia davant dels jutjats de Vic. Demanen als assistents que vagin amb roba de color negre, pantalons verds i genolleres negres, tal com anava vestit el detingut el passat 21 de febrer.
 

La comissaria de Mossos de Vic, amb centenars de manifestants. Foto: Josep M. Montaner

Arxivat a