​El govern de Manlleu respon les crítiques de la CUP: «L'oposició estava informada en tot moment de les contractacions»

La formació anticapitalista ha denunciat irregularitats en la contractació a l'Ajuntament

Àlex Garrido, en una imatge d'arxiu.
Àlex Garrido, en una imatge d'arxiu. | Josep M. Montaner
Redacció
14 de març del 2019
Actualitzat a les 15:12h
El govern de Manlleu respon les crítiques que la CUP ha denunciat algunes contractacions irregulars a l'Ajuntament. A través d'un comunicat, l'equip de govern remarca que les contractacions de personal han estat a disposició dels partits polítics i, per tant, "n'estaven informats en tot moment i mai van plantejar-ne cap objecció".

En aquest sentit, desgranen que les contractacions fan referència a dues vigilants per les obres del pont de Can Molas per coordinar el servei de transport de veïns i escolar; una contractació per urgència d'un socorrista, una contractació per urgència de dos agents de policia pels mesos d'estiu per cobrir el servei mínim ordinari i de vacances; i la modificació contractual d'un Pla d'Ocupació.

Les multes retirades són del pont de Can Molas i la zona esportiva

Pel que fa a les 21 multes retirades per part d'alcaldia, l'equip de govern remarca que "estan motivades i justificades sobre paper" i corresponen a l'inici de les obres del pont de Can Molas de Manlleu i a la prohibició d'aparcar davant del pavelló municipal en la zona d'autocaravanes.

D'una banda, sobre les multes del pont de Manlleu, l'equip remarca que han estat anul·lades a aquells veïns de Vistalegre que havien aparcat al barri i que no disposaven del distintiu o s'havien oblidat de col·locar-lo. D'altra banda, "una part molt menor de denúncies" corresponen a aquells vehicles que van aparcar en la zona d'autocaravanes en dies de màxima afluència per actes esportius rellevants "quan aquesta àrea no estava ocupada". Per això, "s'ha explorat la possibilitat de col·locar un senyal vertical plegable, que permeti la flexibilitat i evitar possibles al·legacions", afegeixen.

Aquesta informació ha sortit arran de l'informe emès per l'interventor municipal. El document mostra algunes anomalies que s'han portat a terme durant el 2018. Les que han tingut més ressó han estat la presumpta retirada de multes per part de la regidora Carme Trillas, que li ha costat el càrrec

Llegeix el Comunicat del govern municipal de Manlleu sobre les contractacions

Arxivat a