Vilanova de Sau

Vilanova de Sau millorarà l'abastament d'aigua

La Diputació realitza el projecte que defineix les obres de connexió que tenen un cost total de 660.804 euros

per Redacció , 13 de març de 2019 a les 16:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Barcelona ha realitzat el projecte de millora de l’abastament d’aigua al municipi de Vilanova de Sau. Aquest treball defineix les obres de connexió de totes les xarxes a fer, de manera que es pugui transvasar aigua entre elles i garantir el subministrament  en cas de problemes de qualitat o de quantitat d’aigua en alguna de les captacions.

Tal com explica la Diputació, actualment, Vilanova de Sau realitza l’abastament d’aigua amb tres xarxes independents. Una d’elles capta l’aigua de la resclosa de Crous i subministra al nucli de Vilanova de Sau, la segona capta l’aigua del pantà de Sau i abasta al nucli de Sant Romà de Sau i la tercera capta l’aigua també del pantà i subministra a diferents disseminats.


El conjunt d’actuacions a realitzar incloses en el projecte tenen un cost de 660.804 euros, entre les quals s’inclou la construcció d’un nou dipòsit de 500 m3, així com dues estacions de bombament i uns sis quilòmetres de conduccions de polietilè.

 

Participació