​Tona posa en marxa un cicle de converses amb l'alcalde

La iniciativa forma part del Pla de Comunicació de l'Ajuntament

Redacció
12 de març del 2019
L'Ajuntament de Tona ha iniciat el projecte "Converses amb l'alcalde" que té la voluntat d'aprofundir en la proximitat, la transparència i la comunicació. Es tracta de trobades periòdiques entre l'alcalde, Josep Salom i grups reduïts de veïns amb la finalitat d'exposar amb detall i resoldre dubtes sobre projectes impulsats per l'Ajuntament.

Tal com remarquen en una nota de premsa, els veïns tindran "l'oportunitat de preguntar de forma directa, sense intermediaris i sense guió previ, sobre aspectes del municipi que els preocupen o inquieten, així com adreçar queixes, suggeriments o propostes a l'alcalde". En definitiva, es volen crear espais de contacte com a instruments de comunicació i detecció de necessitats i demandes". Les persones interessades poden inscriure's a través del correu electrònic de l'Ajuntament.

La iniciativa es va aprovar el ple de desembre i arriba a pocs mesos d'acabar el mandat. Forma part del Pla de Comunicació que l'Ajuntament que preveu diverses línies d'actuació "encaminades a millorar la comunicació institucional i propiciar que l'Ajuntament de Tona sigui la principal font informativa de referència per a la ciutadania".
Arxivat a