Tona

​Tona posa en marxa un cicle de converses amb l'alcalde

La iniciativa forma part del Pla de Comunicació de l'Ajuntament

per Redacció , 12 de març de 2019 a les 16:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tona ha iniciat el projecte "Converses amb l'alcalde" que té la voluntat d'aprofundir en la proximitat, la transparència i la comunicació. Es tracta de trobades periòdiques entre l'alcalde, Josep Salom i grups reduïts de veïns amb la finalitat d'exposar amb detall i resoldre dubtes sobre projectes impulsats per l'Ajuntament.

Tal com remarquen en una nota de premsa, els veïns tindran "l'oportunitat de preguntar de forma directa, sense intermediaris i sense guió previ, sobre aspectes del municipi que els preocupen o inquieten, així com adreçar queixes, suggeriments o propostes a l'alcalde". En definitiva, es volen crear espais de contacte com a instruments de comunicació i detecció de necessitats i demandes". Les persones interessades poden inscriure's a través del correu electrònic de l'Ajuntament.


La iniciativa es va aprovar el ple de desembre i arriba a pocs mesos d'acabar el mandat. Forma part del Pla de Comunicació que l'Ajuntament que preveu diverses línies d'actuació "encaminades a millorar la comunicació institucional i propiciar que l'Ajuntament de Tona sigui la principal font informativa de referència per a la ciutadania".

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació