Sorteig

SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «Reubicando al Genio» a Calldetenes

per Redacció , 14 de març de 2019 a les 08:58 |
Imatge de l'espectacle «Reubicando al Genio»
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'espectacle Reubicando al Genio arriba el proper dissabte 23 de març a l'Auditori Teatre de Calldetenes. Meugenio és la nova aposta de Toni Climent, el més reconegut dels imitadors d’Eugenio. L’espectacle Reubicando al Genio interpreta de la millor manera el seu humor, fidel al seu estil únic que tantes rialles provoca.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 48 euros. El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dilluns 18 de març a les 12 de la nit. El dia següent, 19 de març, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.

 

Més informació i compra d'entrades
 

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:



Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per l'espectacle

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 18 de març a les 12.00 de la nit.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació