Balenyà celebra el Carnaval amb més gent que mai

Gairebé 900 persones participen en la rua en què es proclamen guanyadores les carrosses de Centelles

Carnaval dels Hostalets de Balenyà
Carnaval dels Hostalets de Balenyà | Toni Carrasco
Toni Carrasco
11 de març del 2019
Un total de quinze colles, entre grans i petites, van sortir el passat dissabte en la multitudinària rua del Carnestoltes dels Hostalets de Balenyà. Més de nou-centes persones van gaudir disfressades d'una rua ben lluïda amb gresca i xerinola pels principals carrers del poble.

Els guanyadors en la categoria de colles grans van ser els Amics i Parents de... (Centelles) amb "Quan veig les teves pues em poso de tots colors" amb el seu enorme eriçó que ja va fer un tercer premi a Torelló. En segon lloc va quedar també una colla centellenca, "Els coco tembeleques", i en tercer lloc els Deumino de la colla també de Centelles, "Epoetaitaié".

En la categoria de colles petites els primers foren "Dóna'm corda"; els segons els centellencs "No em toquis els vinils" i en tercer lloc els "Genis enlairats" una colla de gent dels Hostalets i de Centelles.

En el concurs de disfressa individual els guanyadors foren Kins7, en segon lloc Els trogloditas i els tercers, La Tardor. Al concurs d'aparadors es van endur el premi la Farmàcia, seguits per Fashion i en tercer lloc Xpressions.

La festa ja va començar el divendres amb la rua de les escoles del poble i més de cinc-cents participants. El pregó al migdia va anar a càrrec de l'alcaldessa Anna Magem que va fer auto crítica sana de tot allò que s'ha fet bé i malament durant aquests quatre anys.

Entre les novetats previstes per a l'edició del 2020 hi ha la idea de nomenar el president del Carnaval, en comptes del Rei del Carnestoltes, ja que segons l'organització "nosaltres no som monàrquics i no tenim rei".
 

Recull de galeries de fotos del Carnaval de Balenyà

Recull de galeries de fotos del Carnestoltes a Osona

Carnaval dels Hostalets de Balenyà Foto: Toni Carrasco

Arxivat a