Eleccions municipals 2019

​Josep Salvans relleva Emili Benito al capdavant d'ERC a Sant Bartomeu del Grau per les municipals

L'actual alcalde ha estat vuit anys a l'Ajuntament

per Redacció, 8 de març de 2019 a les 11:38 |
Josep Salvans | ERC Osona
Josep Salvans serà el candidat a l'alcaldia per Sant Bartomeu del Grau i Alboquers – Acord Municipal (SBi ALB-AM) per a les properes municipals. Ha estat escollit per unanimitat aquesta setmana pel mateix grup. D'aquesta manera, el primer tinent d'alcaldia relleva l'actual alcalde Emili Benito, que ha estat vuit anys al capdavant de l'Ajuntament.

Tal com explica ERC Osona en una nota, Benito fa un pas al costat per projectes personals que requereixen molt de temps. En aquest sentit, remarca que el relleu de Salvans "garanteix estabilitat a l'Ajuntament".


Per la seva banda, Salvans, encara el repte "amb molta il·lusió i confiança, amb l'experiència necessària que donen vuit anys com a regidor i ara com a primer tinent d'alcalde". "La candidatura ja la tenim a punt, amb moltes incorporacions noves, que estic segur que ens ajudaran a sumar idees i noves maneres de fer, per continuar estant al servei dels nostres conciutadans i seguir transformant el nostre poble que tant estimem en benefici de tothom", afegeix.

Josep Salvans té 40 anys, és vicepresident de l'ADF del Lluçanès, membre de les JARC, i es dedica a la agricultura i ramaderia.

 

Participació