​Detingut un home a Vic per estrebar dues bosses de mà en un dia

Les dues víctimes van rebre un fort cop al cap i una d'elles, una dona de 73 anys, va patir una ferida oberta

Redacció
07 de març del 2019
Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic van detenir aquest dilluns, 4 de març, un home, de 31 anys i veí de Vic, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència. Tal com explica la policia catalana, la detenció és el resultat d'una investigació que es va iniciar el passat 2 de març quan es van produir els robatoris violents.

El primer es va cometre pels volts de dos quarts de nou del vespre quan l'individu va abordar una dona de 73 anys, que anava acompanyada de la seva germana. Li va estrebar la bossa de mà i com a conseqüència va caure a terra i es va donar un fort cop el cap que li va provocar una ferida oberta. Van traslladar la dona a l'Hospital Universitari de Vic

El segon robatori el va perpetrar el mateix dia, pels volts de les 10 de la nit, al carrer Escorial de Vic. El lladre va assaltar una dona de 57 anys a qui va intentar sostreure-li la bossa de mà violentament. En veure que no ho aconseguia, la va empènyer contra un cotxe que estava estacionat. A causa d'això, es va donar un fort cop al cap i va quedar desorientada.

Minuts després, un ciutadà va localitzar documentació sostreta a la primera víctima en el lloc dels fets de la segona agressió. Aquest fet va permetre relacionar els dos casos. Després de diverses investigacions van concloure que tots dos robatoris havien estat comesos pel mateix autor. El detingut ha passat aquest dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a