Manlleu

L'Ajuntament de Manlleu, capdavanter en administració digital

L'AOC reconeix la transformació digital en la categoria de municipis d'entre 20.000 i 50.000 habitants

per Redacció , 6 de març de 2019 a les 17:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha reconegut l'Ajuntament de Manlleu com a capdavanter en transformació digital. El reconeixement distingeix set categories d'acord amb el nombre d'habitants de l'ens i la seva naturalesa; i s'atorga d'acord amb uns indicadors objectius, l'anàlisi dels webs de l'ens i l'ús de determinats serveis de l'administració electrònica.

A més de Manlleu, també s'ha guardonat Palamós, Roses i Girona. L'objectiu d'aquest reconeixement és valorar i reconèixer la implantació i l'ús dels serveis d'administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Enguany han estat guardonats un total de 74 ens locals catalans, entre els quals, a més de Manlleu, també hi ha l'Ajuntament de Lluçà, de Sant Sadurní d'Osormort, Sant Boi de Lluçanès, Torelló i el Consell Comarcal d'Osona.

 

Participació