El Carnaval de Torelló se salda amb 18 positius en alcoholèmia i 4 per drogues

Els Mossos d'Esquadra van intervenir en 25 incidents, 12 dels quals van ser baralles i aldarulls

Redacció
05 de març del 2019
Actualitzat a les 9:41h
Els Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Torelló, el Sistema d'Emergències Mèdiques, Protecció Civil i altre personal sanitari, van dur a terme durant aquest cap de setmana un dispositiu amb motiu de les festes del Carnaval de Torelló. Tal com informa la policia catalana, hi va haver 18 positius en alcoholèmia i 4 per drogues.

Es van enxampar durant els 10 controls de trànsit. Del total de 354 lectures, hi va haver 17 denúncies per alcoholèmies administratives, 1 per alcoholèmia penal i 4 per drogues administratives.

D'altra banda, els agents van haver d'intervenir en 25 incidents, 12 dels quals van ser per baralles i aldarulls on la majoria dels implicats estaven sota els efectes de les begudes alcohòliques o substàncies estupefaents. També es va aixecar 1 denúncia administrativa per la llei 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana, per consum o tinença de substàncies estupefaents.

Finalment, fins avui, s'han comptabilitzat tres denúncies per furt, una per delicte d'apropiació indeguda, un delicte de danys i un delicte de lesions. Segons els mossos, aquesta dada podria incrementar-se en les pròximes setmanes.
Arxivat a