Carnaval de Torelló

Els Embaukat's recuperen el tron del Carnaval de Torelló

Els Picats de Borgonyà i els Amics i Parents de... completen el podi en la categoria A

per Redacció, 4 de març de 2019 a les 08:55 |
Els Embaukat's durant la rua del Carnaval de Terra Endins | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La colla dels Embaukat's ha recuperat el tron del Carnaval de Terra Endins, que dissabte es va celebrar a Torelló. La colla torellonenca ha guanyat el premi a la millor carrossa de la categoria A. La Gran Rua, la màxima expressió de la rauxa i el veritable símbol del Carnaval de Terra Endins, ha comptat enguany amb la participació de 21 carrosses: 7 de la categoria B i 14 de la A.

Aquest any era la desena edició dels Embaukat's al Carnaval de Torelló, i la tercera vegada que guanyaven. Ja van guanyar el 2013 i el 2016. Darrere la colla de Torelló completaven podi de la 41a edició: Els Picats de Borgonyà i Amics i Parents de... (Centelles). Ambdós grups es van estrenar a les primeres posicions. D'altra banda, pel que fa a la categoria bé van guanyar Els Troneres de Taradell per segon any consecutiu. Al seu darrere els seguien colles de Torelló: els 3/4 de 15 i els Kin Kakau, que es van estrenar a la rua.

Flaix de les millors fotos de la Rua del Carnaval de Terra Endins

Rua del Carnaval de Terra Endins Foto: Adrià Costa

 

Participació