L'assemblea del PDECat a Osona escull Pascal com a candidata al Congrés

La decisió arriba només uns mesos després que deixés el càrrec de coordinadora general del partit per la manca de "confiança" per part de Puigdemont

Marta Pascal, aquest dissabte a la seu del PDECat a Osona.
Marta Pascal, aquest dissabte a la seu del PDECat a Osona. | Twitter @martapascal
Redacció
04 de març del 2019
Marta Pascal ha estat escollida com a candidata del PDECat a Osona de cara a les eleccions espanyoles del 28 d'abril. La formació nacionalista celebra aquests dies primàries al territori per tal d'escollir les persones que després la direcció ordenarà per donar forma a la llista definitiva. David Bonvehí, president del PDECat, va reunir-se amb Jordi Sànchez, president de la Crida Nacional per la República, i van arribar a l'acord que el partit tingués un "rol destacat" en la candidatura de JxCat als comicis estatals.

La tria de Pascal, actualment senadora per designació autonòmica, arriba una mica més de set mesos després de deixar el càrrec de coordinadora general del PDECat en l'última assemblea del partit, celebrada el mes de juliol. La dirigent nacionalista va assenyalar que no disposava de la "confiança" de Carles Puigdemont, expresident de la Generalitat i impulsor de la Crida, moviment en forma de partit dins el qual s'hi havia de situar el PDECat. Amb el pas del temps, però, aquesta dissolució no s'ha produït i encara s'estan negociant els termes de col·laboració.
Arxivat a