L'empresa de les obres del carrer Verdaguer es compromet acabar-les a l'agost

La primera fase dels treballs s'ha de completar abans del Mercat del Ram, mentre que durant abril i maig es farà la segona fase per acabar amb les fases tres i quatre durant l'estiu

Obres de remodelació del carrer Verdaguer
Obres de remodelació del carrer Verdaguer | Adrià Costa
Redacció
01 de març del 2019
Actualitzat el 26 de juliol a les 9:30h
L'empresa responsable de les obres del carrer Verdaguer s'ha compromès acabar-les aquest agost. Els treballs van endarrerits unes tres setmanes. Així ho va explicar aquest dimecres al vespre, la regidora d'Urbanisme, Fabiana Palmero, en una reunió amb veïns i comerciants de la via. Palmero va apuntar que el retard de tres setmanes venia motivat per un problema per part de l'empresa en la formació dels equips de treball. Tot i això, "ja estan treballant a ple rendiment per recuperar aquest retard".

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, el representant de l'empresa responsable adjudicatària, Otxandiano SAU, Claudi Egea va revelar que el retard era "per un tema d'encaix d'equips de treball". També va admetre que la primera fase -l'actual- sol ser la més lenta. En aquest sentit, el cap de projectes i obres, Ramon Roquer, va detallar que l'empresa que pot acabar les obres en el termini de nou mesos fixat pel contracte, és a dir, a l'agost.

La primera ha d'estar llesta pel Mercat del Ram

L'execució de les obres, que tenen un cost total d'1.119.250 euros, es divideix en quatre fases. La primera i la segona afecten el tram de la rambla de l'Hospital fins al carrer del Bisbe Morgades, i la tercera i la quarta al tram del carrer del Bisbe Morgades fins a la plaça de l'Estació.

En totes les fases es manté el sentit de circulació de baixada. Actualment s'està treballant en la primera, és a dir, en el costat dels números imparells –cantó dret en direcció a la plaça Major-. En la tercera també serà aquesta banda, i en la segona i quarta fase s'actuarà en el costat parell –cantó esquerre en direcció a la plaça Major-.

El cap d'obra Albert Gual va refermar la voluntat "d'acabar els treballs en el termini marcat" i va explicar que la previsió amb què treballen és finalitzar la primera fase abans del Mercat del Ram; la segona entre abril i maig, i deixar la tercera i quarta fases per l'estiu.
   
Arxivat a