SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle de circ «Flou Papagayo» a Calldetenes

per Redacció, 1 de març de 2019 a les 09:00 |
Imatge de l'espectacle «Flou Papagayo»
L'espectacle Flou Papagayo arriba el proper dissabte 10 de març a l'Auditori Teatre de Calldetenes. L'obra narra la història de tres caràcters sensibles i caòtics que peregrinen circularment en una pista de Circ Eterna i Universal. Les emocions i el deliri per compartir són l'impuls d'aquest curiós viatge on cada un d'ells aconsegueix convèncer a l'altre d'allò que ni ell mateix sap.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 60 euros. El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dimarts 5 de març a les 12 de la nit. El dia següent, 6 de març, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.

 

Més informació i compra d'entrades
 

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig


- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per l'espectacle

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimarts 5 de març a les 12.00 de la nit.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació