​Margarida Feliu optarà a la reelecció amb sigles noves a Viladrau

L'alcaldessa anirà amb un grup més transversal i sota les sigles de SOMViladrau–Esquerra Republicana de Catalunya–Acord Municipal

Margarida Feliu
Margarida Feliu | ERC Viladrau
Redacció
26 de febrer del 2019
Actualitzat a les 18:17h

Margarida Feliu Foto: ERC Viladrau


L'alcaldessa de Viladrau Margarida Feliu optarà a la reelecció a les properes eleccions de maig sota les sigles SOMViladrau–Esquerra Republicana de Catalunya–Acord Municipal. Militants, simpatitzants i amics d'ERC i el grup d'independents de SOMViladrau ho van aprovar per unanimitat en una assemblea oberta.

Tal com explica ERC en una nota, Feliu encara els comicis amb "la mateixa il·lusió i les ganes de treball i de servei" que el primer dia. "Des de l'experiència d'aquesta legislatura, volem continuar treballant pel poble que tant estimem, defensem i reivindiquem arreu", conclou.

La batllessa remarca que d'ençà que van accedir a l'alcaldia "les persones i la cura de l'entorn" són l'eix central de la política municipal. En aquest sentit posa en valor el nou equipament del Centre de Dia, l'ampliació de la Llar d'Infants o la construcció de la nova ETAP.

Des d'ERC remarquen que SOMViladrau és un grup obert, independent i transversal que dona suport a la candidatura de l'actual alcaldessa Margarida Feliu. En els propers mesos es presentarà el nou equip escollit a les assemblees de treball així com els principals eixos del programa electoral.