Pancarta de suport a Anna Erra a la plaça de Vic

L'alcaldessa haurà de declarar al TSJC per la megafonia sobre els presos polítics

Pancarta de suport a Anna Erra a la plaça Major de Vic.
Pancarta de suport a Anna Erra a la plaça Major de Vic. | Adrià Costa
Redacció
25 de febrer del 2019
Una pancarta amb imatge de l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, i la frase "No caminaràs mai sola" penja des de divendres a la plaça Major de la ciutat. Es tracta d'una campanya de suport a l'alcaldessa després que hagi rebut una querella d'un advocat d'Oviedo pels missatges independentistes difosos des de la megafonia de l'Ajuntament de suport als presos polítics i de no desviar-se de l'objectiu de la independència

Erra havia d'anar a declarar als jutjats de Vic aquest dilluns, però finalment anirà al TSJC per la seva condició d'aforada. S'enfronta als delictes de malversació, prevaricació i odi. Encara no hi ha data fixada perquè vagi a declarar. La pancarta s'estarà una setmana a la plaça.

El missatge de megafonia

El missatge de megafonia començava amb un so de campanes imitant el toc de sometent. Amb la veu de l'actor Lluís Soler, el missatge deia: "No normalitzem la situació d'excepcionalitat i d'urgència nacional. Recordem cada dia que encara hi ha presos i exiliats. No ens desviem del nostre objectiu: la independència de Catalunya". El text és una iniciativa conjunta entre l'ANC, Òmnium i el CDR. Es va difondre durant el mes d'agost i s'ha tornat a escoltar puntualment en algunes concentracions a la plaça de Vic.

Podeu veure com es va penjar la pancarta en el vídeo d'Albert Bagué:

Arxivat a