Els CDR d'Osona es mobilitzen per la vaga de dijous

El grup de Vic ha convocat al pont de Gurb per il·luminar un llaç groc amb espelmes

Tractors tallant la C-25, el passat 3-O
Tractors tallant la C-25, el passat 3-O | Sergi Camara
Redacció
20 de febrer del 2019
Actualitzat a les 17:53h
Els Comitès de Defensa de la República (CDR) d'Osona estan a punt per a la jornada de vaga d'aquest dijous, 21 de febrer. La vaga està convocada per la Intersindical-CSC i altres sindicats en protesta pels drets laborals i pel judici de l'1-O.

Des del comitè de Vic, s'ha convocat al pont de Gurb que passa per la C-25, l'Eix Transversal. En un tuit s'apunta: "El 3-O hi vam ser, el 21-F hi tornarem a ser. Hem de fer palès que l'autodeterminació no és delicte". En aquest sentit s'anima a portar una espelma per il·luminar un llaç groc. Per tant, tot apunta que hi haurà talls en aquesta via des de primera hora del matí.

Paral·lelament, a Vic també tindrà lloc una tractorada del Sucre a la plaça Major a partir de les 11 del matí i a les 6, al mateix centre de la ciutat, hi haurà una concentració comarcal.

D'altra banda, des del CDR de Manlleu han citat les 5:45 al parc Àngela Roca entitats i ciutadans que vulguin participar en la jornada. En la resta de municipis, també Vic i Manlleu, s'ha convocat a les 12 al davant dels ajuntaments.