Arnau Martí, candidat de Vic En Comú Podem a les municipals

L'assemblea local ratifica l'única candidatura unànimement amb un 57% de participació

L'assemblea local de Vic En Comú Podem d'aquest dilluns
L'assemblea local de Vic En Comú Podem d'aquest dilluns | Vic en Comú Podem
Redacció
19 de febrer del 2019
Actualitzat el 29 de març a les 10:56h
L'assemblea local de Vic En Comú Podem ha ratificat Arnau Martí per liderar la candidatura en les properes eleccions municipals del 26 de maig. En un comunicat, la formació informa que Martí –l'únic candidat- ha estat votat de forma unànime pel 57% dels inscrits. En les setmanes vinents, es configurarà el conjunt de la llista amb la intenció d'incorporar persones de fora dels partits.

Martí va destacar la voluntat d'encapçalar "una proposta col·lectiva que segueixi fent avançar un projecte progressista útil per a la ciutat i que garanteixi que les polítiques socials seguiran al centre de la nostra feina a l'ajuntament". D'altra banda, recorda que En Comú Podem afronta els comicis "en millor posició perquè ha demostrat que es poden aconseguir mesures concretes que ajuden els ciutadans".

Actualment és regidor de Vic per a Tots (formada a les eleccions del 2015 per ICV-EUiA i Podem). Quan a mitja legislatura el regidor Arnau Martí va signar un pacte de governabilitat amb l'equip de govern (CiU, Reagrupament i PSC), alguns simpatitzants de Podem s'hi van mostrar en contra i es van desvincular de la formació.

Arnau Martí durant un ple de Vic. Foto: Adrià Costa

Arxivat a