Sònia Muñoz serà la candidata per ERC a Montesquiu

La cap de llista de l'acord municipal agafa el relleu de l'actual alcaldessa Elisabet Ferreres

Sònia Muñoz, cap de llista d'ERC a Montesquiu per aquest 2019.
Sònia Muñoz, cap de llista d'ERC a Montesquiu per aquest 2019. | ERC Osona
Redacció
18 de febrer del 2019
Actualitzat a les 12:26h
Sònia Muñoz encapçalarà la llista d'ERC-AM a les properes municipals a Montesquiu. Així ho va aprovar per unanimitat el grup municipal d'ERC a Montesquiu. Muñoz, tal com explica el partit en una nota, encara el repte "amb responsabilitat i molta il·lusió". "Vull dedicar una part dels millors anys de la meva al servei de Montesquiu i la seva gent". La candidatura municipal mantindrà el nom d'ERC-AM i la majoria de les cares de la llista seran noves.

En les properes setmanes l'equip liderat per Muñoz presentarà la candidatura i el programa electoral que està elaborant un nombrós grup de gent. Muñoz és tècnica informàtica i actualment, responsable de l'àrea de manteniment, medi ambient, recursos humans i riscos laborals en una gran empresa osonenca.

Ferreres no repetirà

Muñoz agafa el relleu de l'actual alcaldessa Elisabet Ferreres, que després de vuit anys no repetirà com a cap de llista. "És el moment de fer un pas al costat i continuar amb més impuls amb idees renovades, maneres de fer diferents i consolidar un futur esperançador per al nostre poble", declara l'actual batllessa remarcant que en els darrers anys "Montesquiu ha avançat molt", com l'edificació d'un projecte d de poble "ordenat i amable", el creixement de serveis o el sanejament de l'economia local.