La patinadora Ariadna Jutglar, millor esportista de Vic

La Festa de l'Esport Vigatà reconeix els esportistes més destacats de la ciutat

Ariadna Jutglar, a la Festa de l'Esport Vigatà
Ariadna Jutglar, a la Festa de l'Esport Vigatà | Josep M. Montaner
Redacció
18 de febrer del 2019
Actualitzat a les 16:44h
La patinadora vigatana del Club Patinatge Girona, Ariadna Jutglar, ha estat escollida com a millor esportista de la ciutat de l'any 2018, en la Festa de l'Esport celebrada al teatre l'Atlàntida de Vic el divendres passat. Jutglar és campiona d'Espanya de shows i subcampiona del món també en aquesta especialitat de patinatge artístic.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, Ariadna Jutglar s'ha imposat en la categoria de millor esportista absolut, premi a què poden optar esportistes que competeixen per entitats de Vic i també esportistes vigatans que competeixen per altres clubs.

D'altra banda, la triatleta Marta Sánchez (CN Vic TB) s'ha endut el premi a la millor esportista individual mentre que en categoria individual masculina, el ciclista Eloi Palau, de l'Unió Ciclista Vic, s'ha endut el reconeixement.

Vic, capital catalana del Dia Mundial de l'Activitat Física 2019

Durant l'acte, presidit per l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, i el Secretari General de l'Esport, Gerard Figueras, es va donar a conèixer que Vic serà la capital catalana del Dia Mundial de l'Activitat Física 2019, el proper 6 d'abril, rellevant en aquest honor a la capital de l'Anoia, Igualada.

"Fa temps que seguim el gran nivell d'activitat esportiva de Vic, la seva capacitat per organitzar competicions internacionals i sobretot la bona feina que es porta terme des de l'Ajuntament, els seus clubs i entitats esportives, i per això s'ha decidit que Vic sigui la capital catalana del Dia Mundial de l'Activitat Física", explicava Figueras.

Altres premiats

Millor equip masculí i femení: sènior masculí del Club Bàsquet Vic i femení del Vic Tennis Taula
Millor tècnic d ela ciutat: Dídac Herrero, entrenador del primer equip del Club Bàsquet Vic
Millor Special Olympics: la nedadora Imma Campdelacreu, del Club CAR
Millor equip promesa: equip juvenil del Club Vic Tennis Taula
Millor esportista promesa femení: la nedadora del Club Natació Vic ETB Txell Domènech
Millor esportista promesa masculí: el ciclista de l'Unió Ciclista Vic Martí Aran
Premis a esportistes veterans: Mia Carol (Club Atlètic Vic), i la nedadora del Club Natació Vic-ETB Maria Gràcia Masgrau
 

Consulta la resta de premiats

La Festa de l'Esport Vigatà 2016 es va celebrar a l'Atlàntida Foto: Josep M. Montaner

Arxivat a