La Festa dels Tonis de Vic amplia la programació

A més del tradicional passant de diumenge, s'estrena un Mercat dels Tres Tombs el dissabte al carrer Manlleu

Durant el Passant dels Tres Tombs a Vic, l'any passat
Durant el Passant dels Tres Tombs a Vic, l'any passat | Cedida
Redacció
15 de febrer del 2019
Una nova edició de la Festa dels Tres Tombs arriba aquest cap de setmana a Vic. Com fins fa poc temps, tindrà lloc el passant d'animals i carros el diumenge el matí i destaca la celebració del Mercat dels Tres Tombs el dissabte el carrer Manlleu. Entre les parades destacaran el tast i la venda d'olis i vins, a més d'altres productes de pagès i vinculats al món de l'oli i el vi com formatges o melmelades.

El diumenge serà el dia central. La jornada començarà a partir de les 9 del matí a l'aparcament del Sucre amb el tradicional esmorzar. A partir de les 11, el passant començarà a recórrer la ciutat fins a arribar al carrer Verdaguer. El punt culminant del recorregut, però, és la benedicció dels animals, que serà a l'església del Carme. Serà al voltant de les 12.30.

L'abanderat principal d'enguany serà Josep Ramon Soldevila, regidor de Món Rural i Medi Ambient, Recursos Humans i Ciutadania i Igualtat, de l'Ajuntament de Vic. Mentre que l'abanderada de Vic serà Carla Torres, amazona de l'hípica Equus Vic. Els flanquejaran Èrika Arumí i Alba Masdeu.
 
 

Galeries de la festa dels Tonis de Vic des del 1978

Arxivat a