SORTEIG de dues entrades dobles per a la comèdia «Agència matrimonial 7 d'amor» a Calldetenes

per Redacció, 14 de febrer de 2019 a les 09:00 |
La comèdia Agència matrimonial 7 d'amor arriba el proper dissabte 23 de febrer a l'Auditori Teatre de Calldetenes. L'obra, interpretada per una sola actriu, narra la història de set dones es presenten a una agència matrimonial a la recerca de parella. Totes elles contestaran les mateixes preguntes, i cada una de les respostes serà segons les seves necessitats i caràcter. El públic també pot participar en les preguntes. Finalment, una persona del públic, serà l'escollida per ser la parella d'una d'elles...

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 48 euros. El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dilluns 18 de febrer a les 12 de la nit. El dia següent, 19 de gener, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades

 
Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per l'espectacle

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 4 de febrer a les 12.00 de la nit.


- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació