Marçal Ortuño, candidat d'ERC-Junts per Torelló a les municipals

L'assemblea de la coalició ratifica la candidatura d'Ortuño que aposta per "una llista de poble", ja que "el teixit social té molt potencial"

Marçal Ortuño.
Marçal Ortuño. | Adrià Costa
14 de febrer del 2019
Actualitzat el 18 de febrer a les 12:35h
Marçal Ortuño ja és el candidat d'ERC-Junts per Torelló (ERC-JpT). Aquest dimecres al vespre l'assemblea d'ERC-JpT ha ratificat la candidatura d'Ortuño per unanimitat. El candidat ha cursat estudis de Dret a l'UAB i de disseny a l'Escola d'Art de Vic, treballa com assessor financer en la banca privada, és president del Club Tenis Torelló i ha estat implicat en l'AMPA Marta Mata i de la Colla Carrossaire que en va sorgir, a més de formar part de Ràdio Ona i el Setmanari Torelló.

En declaracions a Osona.com, Ortuño apuntava que s'ha posat en política perquè el projecte "trenca la lògica més política i aposta per la social, una llista de poble". "La manera de fer de la gent que ve del teixit social té molt potencial", deia, remarcant que hi ha "una base extraordinària per desplegar la proposta ambiciosa". El candidat explica que encara el projecte amb "molta il·lusió". Després de la ratificació d'aquest dimecres, s'acabarà de configurar el programa i la llista.
Arxivat a