La consellera Àngels Chacón, ponent de l'Àgora d'opinió d'aquest divendres

La titular d'Empresa i Coneixement pronunciarà la xerrada "El nou context de competitivitat empresarial"

Redacció
13 de febrer del 2019
La consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, serà la ponent de l'Àgora d'opinió d'aquest divendres 15 de febrer. L'acte arrencarà a les 9 i tindrà lloc a la sala Sert de l'edifici El Sucre de Vic. Com en les darreres edicions, el format serà àgil, en forma de matinal amb esmorzar inclòs. Es tracta d'un fòrum que pretén enfortir vincles entre l'emprenedoria, la universitat, l'empresa i l'administració.

La xerrada de Chacón portarà per títol "El nou context de competitivitat empresarial". La consellera és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i té formació especialitzada en comerç exterior. El 2017 va obtenir un postgrau en Gestió del Talent a les Organitzacions, també per la UB.

Chacón ha estat directora general d'Indústria i tinenta d'alcalde i regidora de Dinamització Econòmica, Coneixement, Internacionalització, i Interior de l'Ajuntament d'Igualada. També ha coordinat el Projecte URBACT Retailink sobre la innovació en l'oferta comercial a les ciutats mitjanes. A banda d'aquesta activitat, va ocupar el càrrec de directora executiva del Centre de Simulació 4D Health per a la innovació en la seguretat del pacient. Va ser coordinadora del Projecte URBACT 3D Cities, sobre creixement econòmic i innovació en l'àmbit de la salut. Abans de dedicar-se a l'administració pública, havia vinculat la seva trajectòria professional a diverses empreses privades del sector paperer i també havia estat la gerent de la Unió Empresarial de l'Anoia.

La benvinguda institucional anirà a càrrec de l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, i la presentació de la ponent la farà el primer tinent d'alcalde i president de Creacció, el Dr. Josep Arimany. La conferència s'emmarca en el fòrum impulsat per Creacció, la UVic-UCC, el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d'Osona i la delegació d'Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.