El Viena de la plaça de Vic obrirà aquesta primavera

Les obres de remodelació de l'antiga sucursal del BBVA ja estan en marxa

Obres a l'antiga seu del BBVA de la plaça Major de Vic on s'obrirà un Viena
Obres a l'antiga seu del BBVA de la plaça Major de Vic on s'obrirà un Viena | Adrià Costa
12 de febrer del 2019
Les obres del nou local del Viena a la plaça Major de Vic ja estan en marxa des de fa unes setmanes. Tal com ha pogut saber Osona.com, la cadena de restaurants de menjar ràpid preveu obrir les seves portes aquesta primavera. Els tràmits es van iniciar el passat juny quan es va signar el contracte del local que havia estat del BBVA. A principis d'aquest 2019 s'ha iniciat la reforma de tot el local situat a les voltes de dalt de la plaça.

L'últim propietari de l'espai va ser la companyia BBVA, que va tancar les seves portes el passat maig del 2016. La sucursal, de les més veteranes de la ciutat, antigament pertanyia a Banca Catalana fins a la seva extinció. Molt abans, cap als anys 70, havia estat Ca l'Arumí, una mena de supermercat de l'època.

La primavera d'aquest 2019 es convertirà en un nou Viena. La companyia, fundada el 1969 a Sabadell, compta amb una cinquantena d'establiments a Catalunya, la comunitat valenciana i a Andorra. A Vic, ja n'hi ha un altre de grans dimensions a la carretera de Manlleu, molt a prop d'altres cadenes de menjar ràpid.
Arxivat a