La Fundació Hospital de la Santa Creu estrena web

El nou portal posa a l'abast de l'usuari tota la informació de la Fundació, així com dels serveis de l'àmbit hospitalari i d'atenció a la dependència

Imatge del nou web del FHSC
Imatge del nou web del FHSC
Redacció
10 de febrer del 2019
Aquest mes de febrer, la Fundació Hospital de la Santa Creu (FHSC) ha renovat el seu espai web amb la voluntat de fer més accessibles els serveis que ofereix a la ciutadania. Tal com informa la institució, el nou portal posa a l'abast dels usuaris d'una manera clara, senzilla i entenedora tota la informació que poden requerir, ja sigui de l'àmbit hospitalari com d'atenció a la dependència: com programar visites amb l'especialista, com accedir a una plaça residencial o com fer tràmits i gestions diverses, entre altres.

El web www.fhsc.cat és una eina orientada al servei i a la utilitat pràctica –superant el clàssic web informatiu-institucional– que permet dinamitzar la relació amb les diferents persones que tenen relació amb la institució: usuaris i familiars, però també entitats i associacions, professionals d'altres centres, estudiants i voluntaris.

A nivell formal, és un web 100% accessible i amb un disseny responsiu que s'adapta per facilitar la seva consulta des de qualsevol dispositiu i format de pantalla. Amb disseny i estructura renovada, el nou portal pretén aconseguir que els ciutadans trobin de forma fàcil i intuïtiva la informació que busquen, mostrant de forma clara què és la FHSC, quins serveis presta i com accedir-hi.