Oques Grasses publica el seu quart disc que ja és un fenomen a les xarxes

Amb els tres avançaments de "Fans del Sol" el grup d'Osona ha sumat pràcticament un milió de reproduccions

Imatge promocional del nou disc d'Oques Grasses «Fans del Sol»
Imatge promocional del nou disc d'Oques Grasses «Fans del Sol»
Redacció
08 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:29h
Oques Grasses ha publicat aquest divendres el seu quart àlbum: Fans del Sol. El grup explica el significat del títol: "El sol és una estrella que no li dona gaires voltes a les coses. És aquella escalfor que no espera res a canvi, la llum gratuïta dels dies, aquell record agradable dins l'ombra, les cabres, la vida".

Fa unes setmanes, que el grup osonenc va publicar tres avançaments del nou àlbum -Torno a ser jo, In the night i Sta Guai-, que han sumat pràcticament un milió de reproduccions a Youtube, Spotify i s'ha convertit en un fenomen a les xarxes socials.

El nou treball s'estrenarà a Catalunya en directe a la Telecogresca el proper 6 d'abril al Parc del Fòrum de Barcelona. També iniciaran una gira internacional que passarà per Londres  a Londres (21 febrer), Cardiff (22 febrer), París (14 març), Brussel·les (15 març), Pamplona (29 març) i Bolonya (27 abril). 

El nou treball, amb el segell barceloní Halley Records, se suma als discos Digues-n'hi com vulguis, el 2014; Un dia no sé com, també el 2014, i Youponi, el 2016. Ara fa dos anys van sorprendre amb el musical Meravellós desastre que van passejar per teatres. Precisament, han recuperat dues cançons de l'espectacle: Deixa i Escopinya.