​Albert Pérez agafa el relleu de Benjamí Nieto per encapçalar el PDECat a Manlleu

L'assemblea local ratifica el candidat com alcaldable a les properes municipals que anirà sota les sigles Junts per Manlleu

Albert Pérez i Benjamí Nieto
Albert Pérez i Benjamí Nieto | Demòcrates de Catalunya/AdriàCosta
08 de febrer del 2019
Actualitzat el 18 de febrer a les 12:35h
L'assemblea de militants del PDECat de Manlleu ha ratificat per unanimitat aquesta setmana Albert Pérez com a candidat per a les properes eleccions municipals. Tot i que la presentació encara no és oficial, Pérez es presentarà sota les sigles Junts per Manlleu. D'aquesta manera, agafa el relleu del fins ara portaveu Benjamí Nieto. Després de la votació de l'assemblea local, els propers passos són la configuració de la llista i el programa.

En declaracions a Osona.com, Nieto explica que fa un pas al costat per motius "purament" professionals. "A dia d'avui la meva professió, no em permet dedicar-me al 100% a l'Ajuntament de Manlleu", apunta el regidor, remarcant que no agafarà una responsabilitat que no pot assumir. "He de prendre una decisió responsable", conclou Nieto.

Per al portaveu del PDECat a l'Ajuntament de Manlleu "no és un punt final", sinó "un pas al costat" i es posa a disposició de Pérez. En aquest sentit, Nieto remarca que el futur portaveu "ha estat una aposta personal", i també de l'executiva local i comarcal. "L'Albert aporta una suma al projecte d'una forma transversal", afegeix. Pérez és assessor laboral i està vinculat a l'AMPA de l'Escola de Música i a l'escola Pompeu Fabra. També havia estat directiu de l'AEC Manlleu.

Un projecte "fort"

Nieto valora positivament el seu pas per l'Ajuntament i remarca que van arrencar un projecte "totalment destruït" marcat per l'escissió dels seus antecessors (Suriñach-Pujadas), i que l'han "sanat, construït i tornat a aixecar". "Tenim una situació molt forta per poder optar a les eleccions i no tindria sentit que em presentés a mitges", diu.

"El seu dia es va sembrar una llavor que va ser amb el mandat el 2015 i ara tenim un arbre amb unes arrels molt fermes i amb possibilitats de créixer i aguantar durant molts i molts anys", afegeix. Tot i això, "a vegades s'ha hagut de regar amb llàgrimes", fent referència a la regidora trànsfuga Maite Gallifa, que actualment forma part de l'equip de govern. "Tot i estar a l'oposició, hem mantingut una actitud proactiva, positiva i amb línies estratègies per al nostre municipi en l'àmbit comercial, residencial...".
Arxivat a