Joan Carles Rodríguez optarà a un tercer mandat a Sant Julià de Vilatorta

L'actual alcalde repeteix sota les sigles d'Acord per Vilatorta i Vilalleons, una marca blanca d'ERC

Joan Carles Rodríguez.
Joan Carles Rodríguez. | Carles Fiter
07 de febrer del 2019
Actualitzat el 18 de febrer a les 12:36h
Joan Carles Rodríguez vol tornar a ser l'alcalde de Sant Julià de Vilatorta. Aquest dimecres al vespre l'assemblea d'Acord per Vilatorta i Vilalleons (AVV, marca blanca d'ERC) va escollir-lo per unanimitat, amb 18 vots a favor, com a cap de llista per a les eleccions municipals del proper maig.

"Repeteixo de candidat i espero que d'alcalde", explica Rodríguez a Osona.com. Encara el repte "amb moltíssima il·lusió i ganes perquè tenim projectes molt importants pel poble, alguns a punta de caramel que estan a punt d'executar-se, i d'altres que els hem de treballar". Els dos projectes principals als quals es refereix el candidat són la biblioteca municipal i la residència per a la gent gran. "Aquests són els que hem de treballar i n'hi ha d'altres que estan al caure", conclou.

A partir d'ara, una comissió electoral local, formada per 2 militants d'ERC i 2 d'independents i el cap de llista, han d'anar elaborant la llista. D'aquesta manera Rodríguez optarà al seu tercer mandat. Actualment governa amb majoria absoluta: 9 dels 11 regidors. L'oposició, CiU en té dos. L'actual alcalde va entrar com a regidor d'ERC el 2007, i el 2011 va convertir-se en alcalde sota les sigles d'AVV.