Vic

Les obres del carrer Verdaguer s'encallen

Fabiana Palmero, regidora d'Urbanisme de Vic, reconeix que l'empresa executora no treballa sota els terminis establerts

per Carles Fiter, Vic, 8 de febrer de 2019 a les 08:45 |
Obres de remodelació del carrer Verdaguer de Vic | Adrià Costa
Les obres del carrer Verdaguer de Vic avancen, però massa lentament. Així ho explica la regidora d'Urbanisme, Fabiana Palmero a Osona.com, remarcant que l'aixecament d'una banda del carrer de l'últim tram "ja hauria d'estar tapat". "Estem esperant que l'empresa reconegui que van endarrerits per poder tenir dates fefaents de termini i poder informar bé els veïns". "L'equip de govern i comerciants estem apretant per reclamar que vagin més fer feina", afegeix. En aquest sentit, explica que "legalment no podem fer res fins que s'exhaureixi el termini establert; llavors sí que els podríem multar".

Els treballs, que tenen un cost total d'1.119.250 euros, van començar el novembre i estava previst que acabarien en 9 mesos, un termini que no es complirà. L'execució de les obres, a càrrec de l'empresa Otxandiano Empresarial, es divideix en quatre fases. La primera i la segona afecten el tram de la rambla de l'Hospital fins al carrer del Bisbe Morgades, i la tercera i la quarta al tram del carrer del Bisbe Morgades fins a la plaça de l'Estació.


En totes les fases es manté el sentit de circulació de baixada. Actualment s'està treballant en la primera, és a dir, en el costat dels números imparells –cantó dret en direcció a la plaça Major-. En la tercera també serà aquesta banda, i en la segona i quarta fase s'actuarà en el costat parell –cantó esquerre en direcció a la plaça Major-.

 

Participació