Vic Comerç celebra la VI Gala del Comerç

L'entitat presenta un nou clip que enguany dona el protagonisme als clients

Els guardonats de la sisena gala de Vic Comerç.
Els guardonats de la sisena gala de Vic Comerç. | Vic Comerç
Redacció
04 de febrer del 2019
Aquest gener, Vic Comerç va celebrar la seva tradicional gala, que enguany ha arribat a la sisena edició. D'entre tots els guardons que es van lliurar, destaca la venda i compra 1 milió amb la Targeta Urbana. Precisament, l'entitat segueix apostant per aquest projecte, ja que les dades mostren la seva consolidació: la Targeta Urbana compta amb 26.000 clients i 200 botigues adherides. S'han facturat més 30 milions d'euros des del seu inici, realitzat 73 campanyes amb 1.730 premis repartits i ara s'ha arribat a la xifra d'1 milió de vendes realitzades entre tots els establiments adherits.

D'altra banda, es va presentar el nou clip de l'entitat, anomenat, "Les veus del carrer". En aquesta ocasió, el vídeo recollia les opinions dels clients sobre la visió del comerç i els comerciants de la ciutat. Aquest vídeo tanca el cercle d'una seqüència de vídeos que s'han realitzat durant 6 anys on els comerciants han estat els principals actors protagonistes.

La Gala, conduïda per la periodista Bibiana Ballbè, va concentrar unes 320 persones i va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, la Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta i la cap de Comerç de la Diputació de Barcelona, Maite Bosch, entre altres.


Arxivat a