Jordi Casals no encapçalarà ERC de Torelló a les properes eleccions

El portaveu republicà considera que cal "construir una candidatura de poble"

Redacció
01 de febrer del 2019
Actualitzat el 18 de febrer a les 12:36h
Jordi Casals.
Jordi Casals. | Adrià Costa

Jordi Casals en una imatge d'arxiu. Foto: Adrià Costa


Jordi Casals ha anunciat que no repetirà com a cap de llista per ERC a Torelló a les properes eleccions de maig. Al seu bloc explica els motius que l'han portat a prendre la decisió. Apunta que s'ha de "construir una candidatura de poble" i "el primer pas per fer-ho possible és fent un pas enrere". "A vegades hom ha d'abandonar els somnis personals per aconseguir els èxits col·lectius, i ara és un d'aquells moments", afegeix.

En aquest sentit, explica que "Torelló es troba en un moment clau en la seva història, l'estancament en què es troba l'ajuntament els darrers quatre anys ha comportat conseqüències pel poble i els seus veïns, trencant-se consensos i el que és més important, confiances de la ciutadania vers la seva institució pròpia, l'ajuntament". Per això, considera que "a Torelló, cal un canvi, ja no només per millorar, sinó per necessitat, i aquest canvi només el pot liderar ERC-Junts per Torelló".

Casals ha estat cap de llista i portaveu d'ERC a Torelló des del 2003. Torelló tindrà un nou alcalde als propers comicis, ja que l'actual batlle Santi Vivet (PDECat) tampoc repetirà al capdavant de la formació.
 

Llegeix el text sencer en el seu bloc

Arxivat a