Lluçanès

Més d'un centenar de persones inauguren els itineraris familiars del Lluçanès

La ruta de la Bruixa Napa a Prats de Lluçanès enceta les caminades

per Redacció , 1 de febrer de 2019 a les 15:35 |
La primera caminada va ser a Prats de Lluçanès. | Consorci del Lluçanès
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més d'un centenar persones van assistir a la inauguració dels itineraris familiars del Lluçanès amb la caminada de la ruta de la Bruixa Napa a Prats de Lluçanès. Aquestes caminades, senyalitzades sobre terreny i amb material turístic estan vinculades al calendari del  Consorci del Lluçanès 2019. La primera sortida va ser de 5,7 kilòmetres i de dificultat baixa, va durar 3 hores i els assistents van gaudir d'un dia esplèndid amb sol.

Durant la caminada, el grup va parar a diferents elements patrimonials, històrics o naturals que es troben dins el recorregut com el carrer Sant Pere de Prats de Lluçanès, l'església de Sant Pere del Grau, la cadira d'en Galceran, el Roc Foradat de la Bruixa Napa i l'església de Sebastià. Les caminades dels itineraris familiars es realitzaran l'últim dissabte de cada mes, a un municipi diferent. La propera parada serà Perafita.

 

Visualitza el calendari i totes les caminades

 

Participació