El PSC Manlleu presenta un manifest per a la seguretat ciutadana

La formació demana més efectius de cossos policials

Els regidors Álex López, Marta Moreta i Antoni Poyato, en una imatge d'arxiu.
Els regidors Álex López, Marta Moreta i Antoni Poyato, en una imatge d'arxiu. | Carles Fiter
Redacció
01 de febrer del 2019
El PSC de Manlleu ha presentat un manifest a favor de la seguretat ciutadana per tal de millorar la convivència entre els ciutadans del municipi. En el text s'apunta que la capital del Ter darrerament ha viscut un augment de robatoris i trencament de vidres de cotxes, atropellaments i ocupacions il·legals d'habitatges.

Per tot això, entre els punts destacats, demanen més efectius als cossos policials (policia municipal i Mossos), posar ordre en el trànsit, establir més mecanisme de coordinació entre la policia local i la ciutadania amb patrulles de proximitat i solucionar problemes d'il·luminació d'alguns barris. La formació ha repartit el manifest entre la ciutadania amb l'objectiu de recollir signatures i poder entrar-lo a l'Ajuntament de Manlleu.

L'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, remarcava en una entrevista a Osona.com que pel que fa als robatoris han duplicat les patrulles nocturnes i també hi ha agents d'incògnit. En aquest sentit, explicava que han demanat que s'intensifiquin les vies d'investigació per part dels Mossos d'Esquadra.
 

Llegeix el manifest

Arxivat a