SORTEIG de dues entrades dobles per al concert acústic de Manu Guix a Calldetenes

per Redacció, 31 de gener de 2019 a les 08:52 |
Manu Guix
El concert en acústic de Manu Guix arriba el proper dissabte 9 de febrer a l'Auditori Teatre de Calldetenes. Guix presenta les cançons de la seva discografia en format acústic i amb una especial atenció al seu darrer treball Després de tot. Aquest disc arribat després de cinc anys de silenci discogràfic i que recull tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d'autor.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 72 euros. El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dilluns 4 de febrer a les 12 de la nit. El dia següent, 5 de gener, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.

 

Més informació i compra d'entrades

 
Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per l'espectacle


- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 4 de febrer a les 12.00 de la nit.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació