El cartell Mercat del Ram de Vic, inspirat en la tradicional cançó

La fira se celebrarà entre el 12 i 14 d'abril

Redacció
29 de gener del 2019

La imatge d'enguany del Mercat del Ram té tres colors. Foto: Bisgràfic


El Mercat del Ram ja té cartell per l'edició d'aquest 2019. La imatge d'enguany, creada per l'empresa de disseny vigatana Bisgràfic, està inspirada en la lletra de la cançó Mercat del Ram, que Josep Font Sellabona va escriure el 1961. Així ho explica el seu creador Pep Alcàntara. El cartell representa l'ambient festiu i ramader que viu la ciutat de Vic durant la tradicional cita.

"Les imatges per evocar escollides per evocar aquest moment festiu i la tradició ramadera es combinen amb la repetició de la paraula Ram, que aporta ritme compositiu al cartell. També, el fet d'intercalar imatges amb text provoca que s'associï directament amb la comunicació actual escrita a les xarxes socials pels més joves", afegeix.
 
Hi ha diferents colors del cartell que contrasten amb la tipografia de color negre. "El color blanc trenca la composició donant dinamisme, lleugeresa i ritme. Un ritme que recorda activitats paral·leles i festives que s'organitzen aquests dies", explica l'autor del cartell.

La ciutat de Vic acollirà la cita anual els dies 12, 13 i 14 d'abril. El certamen és un punt de trobada per al sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania. Exhibicions ramaderes, productes agrícoles, activitats lúdiques, esportives, culturals i comercials, exhibicions i concursos eqüestres són algunes de les propostes.

Recull de fotos del Mercat del Ram de Vic

La imatge d'enguany del Mercat del Ram. Foto: Bisgràfic

Arxivat a