Adriana Fernández i Marc Boixader, campions de La Feréstec

La cursa de Prats de Lluçanès arriba a la setena edició

Adriana Fernández, campiona de La Feréstec 2019
Adriana Fernández, campiona de La Feréstec 2019 | Josep Maria Montaner
28 de gener del 2019
Actualitzat el 29 de gener a les 8:25h
Aquest diumenge Prats de Lluçanès va exercir de punt de partida de la setena edició de La Feréstec, la cursa de muntanya de 13 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu que recorre els paratges del Lluçanès i que en aquesta ocasió va aplegar un total de 89 corredors.

En una cursa marcada finalment per l'absència de Josep Viñas, que havia pujat al podi en totes les ocasions anteriors, el podi final masculí el van copar Marc Boixader, l'únic de la jornada que va ser capaç de completar el recorregut en menys d'una hora (59:01); Adrià Noguera, que recentment s'ha proclamat campió de Catalunya de duatló (1:01:57); i Ivan Martínez, que va ocupar el tercer lloc final molt a prop de Noguera amb un temps d'1:02:06.

Marc Boixader, campió de La Feréstec 2019 Foto: Josep Maria Montaner

En un dia radiant per a tots els corredors Adriana Fernández va ser la més ràpida en categoria femenina amb un temps d'1:18:18, per davant d'Alba Font (campiona el 2017), que va entrar a tres minuts (1:21:20) i de Mireia Casellas (1:21:45).