Calldetenes arrenca el festival de pallassos amb la guardonada «Rojo»

El Calldeclowns torna a portar màgia i il·lusió al municipi, a partir d'aquest diumenge

Imatge promocional de «Rojo»
Imatge promocional de «Rojo»
Redacció
24 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:19h
La màgia, la il·lusió i la diversió tornen aquest gener i febrer a l’Auditori Teatre Calldetenes amb la 8a edició del Calldeclowns, el Festival de Pallassos de Calldetenes.

El cicle arrenca el proper diumenge, 27 de gener a les 17.30 h, amb Rojo, un espectacle de teatre gestual, clown i música, de la companyia Mireia Miracle. El seguirà l’espectacle de Cirquet Confetti amb un piano de cua com a protagonista, Pianisimo Circus (3 de febrer). També pujaran a l’escenari els pallassos Plis Plas, de la companyia Filigranes (10 de febrer). Finalment, tancarà el cicle The Flamingo’s, un espectacle de circ per a tota la família de la companyia Los Herrerita (17 de febrer)

Rojo, l'obra d'estrena, és el camí d’un clown, és un viatge cap als límits, aquells que ens imposen i els que nosaltres mateixos ens creem. Estranyes provisions d’un viatge: claus, poms de portes, il·lusions, pols, records...

Rojo està nomenat a tres Premis Zirkòlika, els premis de Circ de Catalunya, en les categories de Millor Espectacle de carrer, Millor Espectacle de Clown i Millor Companyia Emergent. 

- Consulteu tota la programació del Calldeclowns