L'ADFO posa en marxa un programa per a la inserció de joves en el lleure inclusiu

El programa es porta a terme amb l'empresa Quiràlia i inclou el curs de Monitor de Lleure amb titulació

Cartell de la formació de l'ADFO
Cartell de la formació de l'ADFO | ADFO
Redacció
17 de gener del 2019
Actualitzat a la 13:35h
L'Associació de Disminuïts Físics d’Osona ha posat en marxa un programa especialitzat en lleure inclusiu que inclou un curs de formació en monitor de lleure amb titulació oficial. El curs, que es realitza conjuntament amb l'empresa Quiràlia, començarà el proper mes de febrer i acabarà el desembre.

Té per objectiu d'oferir formació, orientació i inserció laboral a joves d'entre 18 i 29 anys. Per això va destinat a persones amb diferents capacitats que tinguin interès per treballar en el món del lleure des d'un punt de vista inclusiu i que estiguin inscrits a Garantia Juvenil. El programa està 100% subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

En el projecte s'elaboraran itineraris individuals que capacitin les competències transversals de cada participant. Des de l'ADFO remarquen que el perfil professional demandat per a portar a terme casals (d'estiu, Nadal i setmana Santa) és el de monitor de lleure, tenint en compte les xifres de joves a l'atur i els centres que necessiten aquest perfil.
 

Consulta més informació