Txevi Rovira, candidat d'Esquerra a l'alcaldia de Santa Eulàlia de Riuprimer per a les municipals

L'aspirant agafa el relleu d'Àngel Torres, que no opta a la reelecció, a la llista d'Independents per Riuprimer–Acord Municipal

Txevi Rovira
Txevi Rovira | ERC Osona
Redacció
17 de gener del 2019
Actualitzat el 18 de febrer a les 12:37h
Txevi Rovira serà el candidat d'Independents per Riuprimer–Acord Municipal (ERC) a les properes eleccions municipals d'aquest maig. Així ho va escollir, a través d'un procés de primàries, l'assemblea d'ERC i d'Independents per Riuprimer. Rovira, que és l'actual regidor de Cultura i Festes i Conseller Comarcal de Cultura, encapçalarà la llista amb l'objectiu de revalidar la majoria absoluta a l'Ajuntament.

Segons la nota d'ERC, per Rovira "serà un repte encapçalar la candidatura d'IpR-AM per tal de poder seguir fent poble i país en aquest moment històric, després de treballar durant molts anys pel poble i la seva gent des d'entitats o l'Ajuntament". Rovira ja va encapçalar la candidatura d'ERC a les eleccions de 2007 i va aconseguir entrar com a regidor després de molts anys sense presència del partit al consistori.

El relleu d'Àngel Torres

Rovira agafa el relleu d'Àngel Torres a la llista d'IpR-AM. Torres no opta a la reelecció; de fet, ja va anunciar el 2011 que no optaria a més de dues legislatures. Després de vuit anys al capdavant de l'Ajuntament de Santa Eulàlia deixa la política municipal. L'assemblea va agrair-li "la gran humanitat, feina i dedicació". Així doncs, Santa Eulàlia de Riuprimer tindrà un nou alcalde o alcaldessa aquest 2019.