Oberta la convocatòria de la Beca Ciutat de Vic a la creació artística

El termini per presentar les sol·licituds i optar al premi de 6.000 euros és el diumenge 10 de març

Redacció
20 de gener del 2019
L’Ajuntament de Vic ha convocat la novena edició de la Beca Ciutat de Vic a la creació artística amb la finalitat de promoure, estimular i difondre la creació artística en qualsevol camp. Aquesta beca s’atorgarà a un projecte de creació artística de qualsevol disciplina per tal que, en el transcurs d’un any, l’adjudicatari pugui desenvolupar el projecte. Els interessats poden presentar la seva sol·licitud fins al proper 10 de març.
 
La Beca a la Creació Artística Ciutat de Vic està dotada amb 6.000 euros. Aquest import es farà efectiu en dues parts. Els primers 3.000 euros es lliuraran en l’acte de proclamació del projecte guanyador i la meitat restant en el moment del lliurament del treball realitzat, amb la memòria final, i una vegada la comissió de seguiment hagi comprovat que el resultat s’ajusta al projecte.
 
La comissió de selecció tindrà en compte l’interès i la qualitat artística del projecte, la seva originalitat i singularitat, la definició tècnica i la viabilitat tècnica i econòmica de la proposta. Els sol·licitants hauran de presentar la documentació a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vic o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la plaça Major.
 

Consulta les bases

Arxivat a