procés català

Nan Orriols presenta el seu nou llibre a Olost i Balenyà

Escrit en cooperació amb Esther Pujadas, l'acte de presentació del Lluçanès és aquest divendres 11 de gener

per Redacció, 10 de gener de 2019 a les 16:27 |

Les il·lustracions de l'obra són de Bruna Orriols .


L'escriptor i pintor Nan Orriols presenta a Olost i Balenyà el seu nou llibre Robots, tòtils i cacanòries, que dedica de forma destacada als exiliats i presos polítics catalans. Aquesta vegada en cooperació amb Esther Pujadas, l'autor osonenec ha recollit en un volum diversos dels seus articles publicats en mitjans informatius en els darrers temps.


La presentació a Olost té lloc aquest divendres, 11 de gener, a dos quarts de 7 del vespre, a la Biblioteca-Centre Cívic, a càrrec dels autors i de Dolors Careta. D'altra banda, a Balenyà, serà el proper dijous 17 de gener, a les 8 del vespre a la Sala d'Entitats de l'Espai Cultural a càrrec d'Albert Enguix. Una part de les vendes del llibre, dissenyat per Jordi Canelles i imprès per Maideu, anirà a parar als presos i als exiliats.

Joan Orriols explica a l'inici del volum que "amb l'Esther Pujadas havíem pensat de fer un recull de les curiositats lingüístiques que publica al Diari de Man­lleu juntament amb els Serpents que jo escric per a aquest ma­teix setmanari que dirigeix en Josep M. Costa. Vam quedar que en parlaríem. En Ramon Cotrina, assessor permanent, ho va veu­re bé i vam decidir publicar els articles conjuntament en un llibre".

 

Participació