Una caminada de vuit etapes fins a Lledoners travessarà Osona

Es farà del 13 al 20 de gener i la sortida és a Olot

Manlleu és una de les poblacions per on passarà la caminada en suport als presos polítics.
Manlleu és una de les poblacions per on passarà la caminada en suport als presos polítics. | Carme Molist
Redacció
07 de gener del 2019
L'entitat Bianya Sobiranista organitza una caminada d'Olot fins a la presó de Lledoners del 13 al 20 de gener en vuit etapes per a donar suport als presos polítics la vigília de l'inici del seu judici. La caminada es portarà a terme per carreteres secundàries i es preveu un sistema de transport que permeti tornar a dormir a casa després de cada etapa.

Les etapes són d'Olot a Joanetes, de Joanetes a Sant Pere de Torelló, de Sant Pere de Torelló a Manlleu, de Manlleu a Vic, de Sant Eulàlia de Riuprimer a Santa Maria d'Oló, de Santa Maria d'Oló a Artés, d'Artés a Manresa i de Manresa a Lledoners.

L'hora de sortida prevista de cada etapa oscil·larà entre les 9 i les 10 del matí. El transport fins a l'inici de cada etapa es farà amb cotxe i al final de l'etapa hi haurà un servei d'autobús fins a l'inici, per a recuperar el vehicle privat. El preu del bus serà d'uns 5 euros.

Cal portar menjar i beguda, una armilla groga i roba d'abric. És convenient dur, també, capelina i frontal. Per a fer la inscripció cal omplir aquest formulari.
 
Arxivat a