Detenen un home a Manlleu per intentar robar en una casa

El propietari va enxampar el lladre i el va intentar retenir sense èxit

Redacció
04 de gener del 2019
Actualitzat el 07 de gener a la 13:32h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous, 3 de gener, un veí de Manlleu de 29 anys per un intent de robatori amb violència en una casa. El passat 1 de gener al voltant de quarts de 6 de la tarda, el propietari d'una casa de la capital del Ter va enxampar el lladre a l'interior del seu habitatge i quan va intentar retenir, aquest va escapar-se tirant-li una empenta. És un robatori amb grau de temptativa perquè l'individu no va aconseguir emportar-se res perquè se'l va enxampar just quan va entrar. 

L'afectat no considera que es produís una acció clarament violenta per part de l'intrús, i ha manifestat a aquest diari que no està d'acord amb la qualificació de "robatori amb violència". Però tanmateix, a efectes legals, el sol fet que hi hagués una empenta contra l'afectat ja entra en la categoria penal esmentada.

Aquest fet se suma a la indignació veïnal a Manlleu pels robatoris en interior de vehicle o bé perquè s'han trencat molts vidres de cotxes. Mossos remarca que, com la Policia Local de Manlleu, han incrementat la vigilància al municipi per evitar aquests fets delictius.
Arxivat a