Cavalcada de Reis

Quines afectacions a la mobilitat hi ha a Vic amb motiu de la Cavalcada de Reis?

El mercat setmanal a la plaça Major se celebra amb total normalitat

per Redacció , 4 de gener de 2019 a les 17:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El rei Gaspart a Vic. Foto: José M. Gutiérrez


Amb motiu de la 75a Cavalcada dels Reis d'aquest dissabte, a Vic es tallaran diversos trams de circulació i hi haurà diverses prohibicions d'estacionaments en diferents punts de la ciutat. Entre les afectacions a la mobilitat, destaca que el mercat setmanal del dissabte 5 de gener se celebra amb total normalitat a la plaça.


Recorregut de la Cavalcada

Inici a la carretera de Barcelona - Passeig de la Generalitat – Parc Jaume Balmes – Rambla del Bisbat – Rambla dels Montcada – Plaça de Santa Teresa – Rambla del Passeig – Plaça de Santa Clara – Rambla del Carme – Rambla de les Davallades – Rambla de l’Hospital – Carrer del Doctor Junyent – Carrer de Mossèn Josep Gudiol – Plaça de l’Estació – Carrer de Jacint Verdaguer – Plaça Major 


Afectacions temporals en la circulació de vehicles
- A partir de les 4 de la tarda, i fins que acabi la Cavalcada, no es podrà accedir al Passeig de la Generalitat des de la sortida Vic Sud.
- A partir de dos quarts de 6 de la tarda, i fins que acabi la Cavalcada, no es podrà circular en tot el Passeig de la Generalitat, la Rambla del Passeig, la Rambla del Carme, la Rambla Davallades, Rambla de l’Hospital, Rambla Sant Domènec, Rambla del Bisbat, Rambla dels Montcada, carrer del Doctor Junyent, carrer Jacint Verdaguer i carrer Mossèn Josep Gudiol.
- A partir de dos quarts de 6 de la tarda, i durant el pas de la Cavalcada, no es podrà circular a l’Avinguda dels Països Catalans, des del carrer Doctor Junyent al carrer de Centelles, en sentit sud i des del carrer de Joan XXIII fins al carrer del Doctor Junyent, en sentit nord.

Prohibicions temporals d’aparcament
- A partir de les 2 del migdia no es podrà aparcar en tot el Passeig de la Generalitat, a la Rambla del Passeig, la Rambla del Carme, la Rambla Davallades, Rambla de l’Hospital, Rambla Sant Domènec, Rambla del Bisbat, Rambla dels Montcada, carrer Verdaguer i carrer del Doctor Junyent i carrer Mossèn Josep Gudiol.

Afectacions en les línies de transport urbà
- Les línies 1, 2, 3, 4 i 6 veuran modificat el seu recorregut ja que no passaran pel centre tal com es pot consultar a les diverses parades i al web de Sagalés. L’última expedició amb el recorregut habitual de les línies 1,2 i 3 serà la que surt de l’estació d’autobusos a les 4 de la tarda, la de la línia 4, serà la que surt a les 4 de la tarda, i la de la línia 6, serà la que surt de l’estació d’autobusos a les 4 de la tarda.
 

Recull de galeries de les cavalcades de Ses Majestats, publicades a Osona.com, des del 1980 fins a l'actualitat​

 

Participació